Αποστολέας Θέμα: Κανόνες λειτουργίας κοινότητας  (Αναγνώστηκε 2912 φορές)

giorgos

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Μηνύματα: 3
    • Προφίλ
Κανόνες λειτουργίας κοινότητας
« στις: Νοέμβριος 21, 2012, 03:07:27 μμ »
* ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  Ή ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Η σύνταξη μηνυμάτων με χρήση ψευδογλωσσών τύπου “Greeklish”(ελληνικές λέξεις με χρήση λατινικών χαρακτήρων) αποτελεί αιτία διαγραφής του μηνύματος,δίχως προειδοποίηση.

*ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Απαγορεύεται στα μέλη η σύνταξη μηνυμάτων με σκοπό αποκλειστικά και μόνο τη διαφήμιση ενός προϊόντος ή υπηρεσίας.

*ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ
Το όνομα χρήστη απαγορεύεται να παραπέμπει σε όνομα/επωνυμία νομικών προσώπων,εταιρειών,κατατεθέντων σημάτων ή διαδικτυακών ιστότοπων.

*ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ
χρειάζεται να γίνει σε ένα χρονικό διάστημα 15 λεπτών σε διαφορετική περίπτωση οι διαχειριστές της κοινότητας έχουν την δυνατότητα να μπλοκάρουν τον ανενεργό λογαρισμό,δίχως προειδοποίηση

*ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
συνεπάγεται με το μπλοκάρισμα του λογαριασμού (από πλευράς διαχειριστών της κοινότητας) δίχως προειδοποίηση.

*ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
σύνδεσμοι (Links) σε υπογραφές και σε οποιοδήποτε σημείο της κοινότητας προς εταιρίες και γενικότερα ιστοσελίδες,forums,blogs κ.α που είναι εμπορικά,που περιέχουν δηλαδή προϊόντα ή υπηρεσίες προς πληρωμή,η χρήση των συνδέσμων συνεπάγεται
με μπλοκάρισμα του λογαριασμού,δίχως προειδοποίηση

*Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ  ΒΛΑΒΗΣ 
Απαγορεύονται τα μηνύματα για παράνομο λογισμικό, λογισμικό εξουδετέρωσης προστασίας, ή αναφέρονται σε παράνομη απόκτηση προστατευμένου περιεχόμενου.

*Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Ο τίτλος του μηνύματος πρέπει να αντιπροσωπεύει το περιεχόμενό του. Το δε μήνυμα να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες και κατανοητό.

*ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ
Οι διαχειριστές της κοινότητας δεν υποδεικνύουν,ούτε και υποχρεώνουν τα μέλη να διαχειριστούν τα θέματά τους με συγκεκριμένο τρόπο.Αντιθέτως αυτά επιλύονται μέσω συζήτησης μεταξύ των μελών και ο καθένας αναλαμβάνει πλήρη ευθύνη για τις συμβουλές που θα ακολουθήσει.

*ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ
Απαγορεύονται μηνύματα προσβλητικού ή/και υβριστικού χαρακτήρα,που έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία αρνητικού κλίματος στην κοινότητα.Κάθε άποψη μπορεί να εκφραστεί με ποικίλους αποδεκτούς όρους και όχι με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων. Σεβαστείτε όλα τα μέλη της κοινότητας.

*ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.
Σε περίπτωση που θεωρήσετε πως κάποιος Συντονιστής επιδεικνύει μεροληπτική συμπεριφορά,παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον Διαχειριστή της Κοινότητας.

*ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ Ή ΜΕΤΑΒΟΛΛΕΣ ΑΥΤΩΝ

*Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΩΝ
Με την συμμετοχή σας στην κοινότητα δεσμεύεστε να συμμορφώνεστε με τους νόμους της και την αδιαμαρτύρητη αποδοχή των συνεπειών της παράβασης αυτών.